Welcome to New York
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Welcome to New York

Isten hozott a Nagy Almában, azaz New York-ban! Bulik, botrányok, akár szerelmi sokszögek sokasága vár Rád! Alakítsd te a történéseket!

HomeLatest imagesKeresésRegisztrációBelépés
Top posters
Ashley Harison
Földszinti lépcső I_vote_lcapFöldszinti lépcső I_voting_barFöldszinti lépcső I_vote_rcap 
Holly Lea Hudson
Földszinti lépcső I_vote_lcapFöldszinti lépcső I_voting_barFöldszinti lépcső I_vote_rcap 
Dexter Westwood
Abbie Clearweather
Peyton Tanner
Thomas Summers
Patricia Cutteridge
Ellie Olson
Alina Stevenson
Hanna Marin
Latest topics
» Pretty Little Liars
Földszinti lépcső I_icon_minitimeVas. Márc. 11, 2012 12:20 pm by Hanna Marin

» Játszópajtit akarok
Földszinti lépcső I_icon_minitimeHétf. Szept. 26, 2011 8:29 am by Alina Stevenson

» Alina Steveson
Földszinti lépcső I_icon_minitimeVas. Szept. 25, 2011 2:41 pm by Ashley Harison

»  ~Konyha~
Földszinti lépcső I_icon_minitimeKedd Aug. 30, 2011 1:31 pm by Holly Lea Hudson

» Silver Rose High School
Földszinti lépcső I_icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 9:16 am by Patricia Cutteridge

» Nem leszek, mert...
Földszinti lépcső I_icon_minitimeVas. Júl. 31, 2011 8:20 pm by Holly Lea Hudson

» °O°o Roxfort o°O°
Földszinti lépcső I_icon_minitimeVas. Júl. 31, 2011 4:35 pm by Holly Lea Hudson

» Vámpírnaplók Szerepjáték a 3. évadtól!
Földszinti lépcső I_icon_minitimeVas. Júl. 31, 2011 9:33 am by Vendég

» ~Hálószoba~
Földszinti lépcső I_icon_minitimePént. Júl. 29, 2011 5:18 pm by Holly Lea Hudson

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Szept. 20, 2021 10:37 pm-kor volt itt.

Földszinti lépcső

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Ashley Harison
Admin/Semleges
Ashley Harison

Hozzászólások száma : 160

Földszinti lépcső Empty
TémanyitásTárgy: Földszinti lépcső   Földszinti lépcső I_icon_minitimePént. Jún. 24, 2011 10:01 pm

Az első emeletre vezető lépcső.
Vissza az elejére Go down
https://newyork.hungarianforum.net
Ashley Harison
Admin/Semleges
Ashley Harison

Földszinti lépcső Empty
TémanyitásTárgy: Re: Földszinti lépcső   Földszinti lépcső I_icon_minitimePént. Júl. 08, 2011 3:58 pm

Földszinti lépcső Blake-Lively-selena_01-19303805-100-100-hlorz_www.kepfeltoltes.hu_
Holly Lea Hudson

Amikor mondta Holly, hogy inkább meghúzza magát, mert a matek nem éppen az erőssége, halkan felnevettem. Én mondjuk jó voltam matekból, de nem is csoda, ha az ember bátyja matematikus akar lenni. Jesszus... Na mindegy.
Kis idő múlva belépett az iskolába Grey. Láttam, hogy Holly szüntelenül őt bámulja. Sokan így vannak ezzel mondjuk. Én inkább Dan-t bámulom szüntelenül, de be kell vallani, hogy Grey se rossz. Én azért maradok Dan-nél. Csak jönne már ő is végre. Nem szokott késni, lehet, hogy már a teremben van, ki tudja? De nem hiszem, mert a lépcsőnél szokott lenni mindig...
Nem lepődtem meg Holly reakcióján, mert általában az új csajok így szoktak reagálni Grey belépőjén. Jófej srác és még élvezi is, hogy így oda vannak érte a lányok.
-Heló Grey! - köszöntem neki, ahogy el ment mellettünk. - Pálinkás szép jó reggelt, Ash! - bírtam, hogy így köszön, de ezt a tipikus Grey-féle köszönési stílust ki nem csípi? Mert én nem nagyon ismerek olyan embert, aki nem. Aztán elindultam fel a lépcsőn, aztán Holly is. Első kérdése nem is volt olyan meglepő. Természetesen azt kérdezte, hogy ki volt az a srác? Elmosolyodtam, majd felé fordultam és válaszoltam
-Mindenki csak Grey-nek hívja. Jófej, a lányok meg oda vannak érte, és még élvezi is. De jófej a gyerek. - egy kis szünetet tartottam, majd jött a tök értelmetlen kérdésem
-Bejön neked? - azért volt értelmetlen, mert lerítt róla, hogy bejön neki.
Holly Lea Hudson
Semleges
Holly Lea Hudson

Hozzászólások száma : 42

Földszinti lépcső Empty
TémanyitásTárgy: Re: Földszinti lépcső   Földszinti lépcső I_icon_minitimePént. Júl. 08, 2011 6:41 pm

Földszinti lépcső Ashley015 Földszinti lépcső Icon_by_aspasia87_blakelively2 Földszinti lépcső Ashley015

Ashley Harison

Valahol a lelke mélyén igazándiból reménykedtem benne, hogy nem fog rákérdezni, de mint mindig most is hiábavaló volt. Még a vak is látja rajtam, hogy tetszik a srác. De miért is tagadnám, ha egyszer ez az igazság.
- Van értelme tagadni? - kérdeztem egy cinkos vigyorral az arcomon
- Meg amúgy is biztos van barátnője és ha nincs is, akkor is elege lehet már abból, hogy minden csaj rá van kattanva. - folytattam egy kissé lemondó hangsúllyal. Igazából ja jobban belegondolok lehet, hogy nem is lettünk volna jó párosítás.
- Na de nem arról volt szó, hogy megmutatod a suliban, hogy mi merrefelé van? - próbálkoztam meg elterelni a témát.
Sosem voltam az a kimondottan jó színész. Mindig is inkább az éneklés kötötte le a figyelmem. Sokkal jobban éreztem magam ha a zenével foglalkozhattam. Ez amolyan gyógyszer volt az életem bajaira. ~ kavarodtam el a hobby-m és amolyan "Szerelmem" féleség felé ami egy kimondottan jó témát kerekített ki a fejemből.
- Mond csak Ash. Te mit szoktál csinálni szabad idődben? Vásárolgat, bulizol vagy csak van egy hobby-d?- kérdezősködtem egy kicsit, hogy egyre több infóm legyen újdonsült ismerősömről.
Ashley Harison
Admin/Semleges
Ashley Harison

Földszinti lépcső Empty
TémanyitásTárgy: Re: Földszinti lépcső   Földszinti lépcső I_icon_minitimeSzomb. Júl. 09, 2011 12:23 pm

//Első emeleti lépcsőn folyt.köv.//
Ajánlott tartalom

Földszinti lépcső Empty
TémanyitásTárgy: Re: Földszinti lépcső   Földszinti lépcső I_icon_minitime

Földszinti lépcső
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-