Ashley Harison Admin/Semleges

Hozzászólások száma : 160 Join date : 2011. Jun. 24. Age : 27 Tartózkodási hely : New York
 | Tárgy: Földszinti lépcső Pént. Jún. 24, 2011 10:01 pm | |
| Az első emeletre vezető lépcső. | |
|

Hozzászólások száma : 160 Join date : 2011. Jun. 24. Age : 27 Tartózkodási hely : New York
 | Tárgy: Re: Földszinti lépcső Pént. Júl. 08, 2011 3:58 pm | |
| Holly Lea HudsonAmikor mondta Holly, hogy inkább meghúzza magát, mert a matek nem éppen az erőssége, halkan felnevettem. Én mondjuk jó voltam matekból, de nem is csoda, ha az ember bátyja matematikus akar lenni. Jesszus... Na mindegy. Kis idő múlva belépett az iskolába Grey. Láttam, hogy Holly szüntelenül őt bámulja. Sokan így vannak ezzel mondjuk. Én inkább Dan-t bámulom szüntelenül, de be kell vallani, hogy Grey se rossz. Én azért maradok Dan-nél. Csak jönne már ő is végre. Nem szokott késni, lehet, hogy már a teremben van, ki tudja? De nem hiszem, mert a lépcsőnél szokott lenni mindig... Nem lepődtem meg Holly reakcióján, mert általában az új csajok így szoktak reagálni Grey belépőjén. Jófej srác és még élvezi is, hogy így oda vannak érte a lányok. -Heló Grey! - köszöntem neki, ahogy el ment mellettünk. - Pálinkás szép jó reggelt, Ash! - bírtam, hogy így köszön, de ezt a tipikus Grey-féle köszönési stílust ki nem csípi? Mert én nem nagyon ismerek olyan embert, aki nem. Aztán elindultam fel a lépcsőn, aztán Holly is. Első kérdése nem is volt olyan meglepő. Természetesen azt kérdezte, hogy ki volt az a srác? Elmosolyodtam, majd felé fordultam és válaszoltam -Mindenki csak Grey-nek hívja. Jófej, a lányok meg oda vannak érte, és még élvezi is. De jófej a gyerek. - egy kis szünetet tartottam, majd jött a tök értelmetlen kérdésem -Bejön neked? - azért volt értelmetlen, mert lerítt róla, hogy bejön neki. | |
|
Holly Lea Hudson Semleges

Hozzászólások száma : 42 Join date : 2011. Jul. 04. Age : 30 Tartózkodási hely : New York
 | Tárgy: Re: Földszinti lépcső Pént. Júl. 08, 2011 6:41 pm | |
| Valahol a lelke mélyén igazándiból reménykedtem benne, hogy nem fog rákérdezni, de mint mindig most is hiábavaló volt. Még a vak is látja rajtam, hogy tetszik a srác. De miért is tagadnám, ha egyszer ez az igazság. - Van értelme tagadni? - kérdeztem egy cinkos vigyorral az arcomon - Meg amúgy is biztos van barátnője és ha nincs is, akkor is elege lehet már abból, hogy minden csaj rá van kattanva. - folytattam egy kissé lemondó hangsúllyal. Igazából ja jobban belegondolok lehet, hogy nem is lettünk volna jó párosítás. - Na de nem arról volt szó, hogy megmutatod a suliban, hogy mi merrefelé van? - próbálkoztam meg elterelni a témát. Sosem voltam az a kimondottan jó színész. Mindig is inkább az éneklés kötötte le a figyelmem. Sokkal jobban éreztem magam ha a zenével foglalkozhattam. Ez amolyan gyógyszer volt az életem bajaira. ~ kavarodtam el a hobby-m és amolyan "Szerelmem" féleség felé ami egy kimondottan jó témát kerekített ki a fejemből. - Mond csak Ash. Te mit szoktál csinálni szabad idődben? Vásárolgat, bulizol vagy csak van egy hobby-d?- kérdezősködtem egy kicsit, hogy egyre több infóm legyen újdonsült ismerősömről. | |
|

| Tárgy: Re: Földszinti lépcső Szomb. Júl. 09, 2011 12:23 pm | |
| //Első emeleti lépcsőn folyt.köv.// | |
|
Ajánlott tartalom
 | Tárgy: Re: Földszinti lépcső  | |
| |
|