Ashley Harison Admin/Semleges

Hozzászólások száma : 160 Join date : 2011. Jun. 24. Age : 27 Tartózkodási hely : New York
 | Tárgy: 1. emeleti lépcső Szomb. Jún. 25, 2011 9:47 pm | |
| Lépcső, amely a második emeletre vezet. | |
|
Ashley Harison Admin/Semleges

Hozzászólások száma : 160 Join date : 2011. Jun. 24. Age : 27 Tartózkodási hely : New York
 | Tárgy: Re: 1. emeleti lépcső Szomb. Júl. 09, 2011 12:23 pm | |
| Holly Lea HudsonAmikor kérdezte, hogy van-e értelme tagadni, úgy csináltam, mint aki nagyon gondolkodik. -Nem, nincs értelme tagadni. - mosolyodtam el, majd ismét körülnéztem, hogy itt van-e Dan. -Nem, nincs barátnője, és élvezi, hogy odáig meg vissza vannak érte a lányok, főleg az elsősök, de hogyha rá akarsz hajtani, akkor szabad a pálya. - mondtam vigyorogva Holly-nak, mert sejtettem, hogy akar valamit ettől a sráctól. Rá volt írva a homlokára, hogy odavan a srácért. -Megmutatom. Jó kis témaelterelés. - mondtam elismerően Holly-ra mosolyogva, majd tovább vánszorogtam a lépcsőn, a második emeletre. -Hobbi? - egy kicsit el kellett gondolkodnom, mert az időm legnagyobb részét a haverokkal meg Dan-nel töltöm, de természetesen azért vannak hobbijaim. -Hát, karatézok. Az jól jön, ha például Alisonnal elfajulna a dolog. Meg eszek, alszok, iszok és...eszek, alszok, iszok. Ja, meg énekelek. - mosolyogtam Hollyra. -Vásárolgatni nem igazán szoktam, nem tudom, hogy mi olyan jó abban, ha szórjuk a pénzt. - magyaráztam a véleményemet. Sokan pont fordítva vannak ezzel, de én nem szeretek felesleges cuccokra költeni.* -Neked van hobbid? - tettem fel a kérdést, amit korábban Holly is nekem. | |
|
Holly Lea Hudson Semleges

Hozzászólások száma : 42 Join date : 2011. Jul. 04. Age : 30 Tartózkodási hely : New York
 | Tárgy: Re: 1. emeleti lépcső Vas. Júl. 10, 2011 9:33 am | |
| Kuncogni kezdtem azon amit Ashley mondott a témaváltásomról, mert teljesen igaza volt. De még ekkor is inkább az előző válasza kavargott inkább a fejemben. - Hogy a fenében lehet az, hogy egy ilyen pasinak mint Ő, nincs barátnője. A régi sulimban a csajok szerintem már azon vitáznának, hogy ki hívja el randizni. - mondtam egy kicsit gonoszkodó mosollyal. Azok a lányok annyira sekélyesek tudnak lenni néha, hogy az hihetetlen. Bár ha azt nézzük lehetséges, hogy kezdek egyre jobban hasonlítani rájuk? ~ gondolkoztam l egy kicsit, amiből ismét Ash ráncigált vissza. - Ohh, ez érdekes. De ki a fene az az Alison? - néztem rá értetlenül. Előtte még soha életemben nem hallottam erről az Alisonról, de ha Ash így beszél róla akkor lehet hogy nem is baj. - Hát igazából nekem is a hobbim az éneklés meg a zenélés, de talán sokkal több is amolyan első szerelem féleség. - mondtam egy vállrándítással és közben végig mosolyogtam. - Ha a zenével foglalkozhatok, az nekem olyan mintha minden más megszünne körülöttem és csak a zene éltetne. - feleltem és közben ránéztem Ashre. - De nyugi azért nem vagyok teljesen hibbant. - Nevettem el magam miközben magyarázkodtam. | |
|
Ajánlott tartalom
 | Tárgy: Re: 1. emeleti lépcső  | |
| |
|